+31647258321 info@ficino.nl

Bemiddeling

Ficino Consulting & Coaching bemiddelt ambitieuze vrouwen op centrale posities in zorg- en welzijnsorganisaties of hun toeleveranciers. De man-vrouw-verhouding is namelijk scheef: op de “werkvloer” vooral vrouwen, in de directies meer mannen. Overal 50-50 lijkt mij een stuk beter!    

Vanuit je organisatie:

Ben jij voor je organisatie op zoek naar vrouwelijk talent voor een project, programma of interim-opdracht? Laat mij voor jullie zoeken!

Voor jezelf:

Ben jij een Ficino-type (=ambitieus, pittig, ervaren en gedreven om de zorg beter te maken)? Bel me dan!

Hoe het werkt nadat vacature en kandidaat bij elkaar komen:

N

Wij ontzorgen de opdrachtgever

We kunnen bijvoorbeeld deels vervangen bij ziekte, zorgen voor kwaliteitsborging en staan in voor correcte facturering. Let op: we spreken korte betalingstermijnen af!

N

Wij ondersteunen de opdrachtnemer

Wij factureren aan de opdrachtgever, de opdrachtnemer factureert aan ons. Het verschil in facturen is een kleine fee per uur (minder dan 5%). Wij bieden netwerk, coaching, en klankbord. 

Wist je dat …

Ficino Consulting & Coaching haar naam heeft geleend van Marsilio Ficino? Dat was een Italiaanse filosoof die in de renaissance bijvoorbeeld een (succesvol) project opzette om de pest uit Florence te verdrijven. Ook organiseerde hij netwerkbijeenkomsten. Aangezien ik dat ook doe, leek me dat een bijzonder goede naam voor mijn bedrijf!