Bemiddeling

Ficino Consulting & Coaching bemiddelt ambitieuze vrouwen op centrale posities in zorg- en welzijnsorganisaties of hun toeleveranciers. De man-vrouw-verhouding is namelijk scheef: op de “werkvloer” vooral vrouwen, in de directies meer mannen. Overal 50-50 lijkt ons een stuk beter!    

Vanuit je organisatie:

Ben jij voor je organisatie op zoek naar vrouwelijk talent voor een project, programma of interim-opdracht? Laat ons voor jullie zoeken!

Voor jezelf:

Ben jij een Ficino-type (= ambitieus, pittig, werkend vanuit je hart, en gedreven om de zorg beter te maken)? Bel ons dan! Wij zien regelmatig gave functies, waarin je echt wat toe kan voegen, voorbij komen. 

Hoe het werkt nadat vacature en kandidaat bij elkaar komen:

N

Wij ontzorgen de opdrachtgever

We kunnen bijvoorbeeld deels vervangen bij ziekte, zorgen voor kwaliteitsborging en staan in voor correcte facturering. 

N

Wij ondersteunen de opdrachtnemer

Wij factureren aan de opdrachtgever, de opdrachtnemer factureert aan ons.Voor een kleine fee per gewerkt uur (minder dan 5%) bieden wij netwerk, coaching, en klankbord. 

Wist je dat …

Ficino Consulting & Coaching haar naam heeft geleend van Marsilio Ficino? Dat was een Italiaanse filosoof die in de renaissance bijvoorbeeld een (succesvol) project opzette om de pest uit Florence te verdrijven. Ook organiseerde hij netwerkbijeenkomsten.

Meld je aan voor periodiek inbox-plezier en ontvang een lekker roze planningsvel, waarmee jij supermakkelijk je impact trackt!

Bedankt voor je aanmelding!