Coaching

Ficino Coaching helpt jou als vrouw met een gezin en een carrière, aan meer impact vanuit je hart!

Worstel jij op dit moment met de combinatie tussen gezin en werk? Wil je meer bereiken met je werk en je kinderen ook genoeg zien? Ren je je rot maar heb je te veel losse eindjes?

Misschien is ons coachingsaanbod iets voor jou. Het is gebaseerd op meer dan 10 jaar coach-ervaring, en we zijn lid van de Nobco. Kijk hieronder en heb je vragen, bel gerust! 

 

Bereik meer impact met minder stress!

Een viermaands coachtraject waarin jij uitzoomt op jouw weken en er achter komt wat performance voor jou persoonlijk betekent, waardoor je effectiever leeft en werkt! 

Coaching abonnement

Zie jij even door de bomen het bos niet meer? Wat zou het fijn zijn als je een tijdje ondersteuning altijd binnen handbereik zou hebben…

Dat kan heel gemakkelijk met een abonnement op coaching! Het abonnement start na een intake van 60 minuten (inclusief). Daarna gaan we met concrete stappen aan de gang om jouw leven snel weer op rolletjes te laten lopen.

– Je krijgt twee live-sessies van 45 minuten per kalendermaand (bij mij in de praktijk of online). De sessies plan je zelf in via ons online systeem (gemakt dient de mens!) 

– Je kunt ons voor coaching on the spot, of als je ergens mee zit, altijd bereiken per What’s App, waarbij Marthe zo snel mogelijk en zeker binnen 16 uur reageert.

Je sluit het abonnement per hele kalendermaand af. Je mag bij vakantie 1 sessie meenemen naar de volgende maand. Je mag sessies combineren, of extra sessies bijboeken. Je kan het abonnement pauzeren en weer opstarten wanneer jij wil. 

De investering hiervoor is 222 euro incl. BTW per maand, en daarvoor krijg jij praktische en heel diepgaande ondersteuning met een paar klikken, op het moment dat het jou uitkomt. 

Incompany workshops - Jonge ouders in balans

Ik pilot op dit moment een gave incompany workshop voor jonge ouders, die deze high potentials binnenboord houdt voor jouw organisatie! Wil je deze workshop aanbieden? Ik ga graag in overleg om hem bij jouw organisatie in te zetten! 

{

Voor mij als jonge moeder en professional ligt de hele wereld voor me open. Welke prioriteiten wil ik stellen? Wat vind ik nu belangrijk?

Marthe Renders heeft als coach in zeer korte tijd (wat prettig is als je snel knopen door wilt hakken) met mij scherpte gekregen in mijn toekomstplannen. Bij Marthe kun je er op rekenen dat wat ze zegt weloverwogen is, gestoeld op ervaring als moeder, maar zeker niet minder ook als zakenvrouw. Ze begrijpt als geen ander wat de uitdagingen zijn en hoe ermee te dealen.

Na elk gesprek waren er relevante oefeningen – op maat voor mijn situatie – die op een vriendelijke manier opgevolgd werden. Ik heb Marthe ervaren als een no-nonsense coach die zonder veel poespas helpt te komen tot een oplossing. Die gesprekken kan ik eigenlijk iedereen aanraden.

Anne C.

Blogs over coaching

Nieuw: Wandelcoaching!

Lekker naar buiten en met de wind in je haren belemmerende gedachten uit je hoofd laten waaien. Voel de zon op je huid en je kern opwarmen, en weet weer waarvoor je hier bent. Dat is wat wandelcaching met je doet!

Meld je aan voor onze bomvolle, vrolijke en vrouwelijke nieuwsbrief en ontvang direct gratis het e-book "80 Thuiswerk Tips"!

Bedankt voor je aanmelding! Het e-book wordt nu naar je gemaild.