+31647258321 info@ficino.nl

Coaching

Ficino Coaching helpt jou en je collega’s aan meer impact met minder stress!

Worstel jij op dit moment met de combinatie tussen gezin en werk? Wil je meer bereiken met je werk en je kinderen ook genoeg zien? Ren je je rot maar heb je te veel losse eindjes?

Laat me jou of je collega helpen met een coachingstraject!

Ik ben lid van de .

 

Coaching abonnement!

Zie jij even door de bomen het bos niet meer? Wat zou het fijn zijn als je een tijdje ondersteuning altijd binnen handbereik zou hebben… Dat kan heel gemakkelijk met een abonnement op coaching! 

Na de intake (60 minuten, gratis), gaan we met concrete stappen aan de gang om jouw leven snel weer op rolletjes te laten lopen. Je krijgt twee live-sessies van een uur per maand (bij mij in de praktijk of online) en je kunt me altijd bereiken per What’s App, waarbij ik binnen 16 uur reageer. De sessies plan je zelf in via dezelfde link als voor de intake (gemakt dient de mens!). Je sluit het abonnement per maand af; je kan het pauzeren en weer opstarten wanneer jij wil. De investering hiervoor is 111 euro incl. BTW per maand.  

Incompany workshops

Ik pilot op dit moment een gave incompany workshop voor jonge ouders, die deze high potentials binnenboord houdt voor jouw organisatie! Wil je deze workshop aanbieden? Ik ga graag in overleg om hem – nu nog gratis – bij jou in te zetten! 

Workshop Take care of you! (online)

Zaterdag 30 mei en dinsdag 9 juni (allebei, twee delen) geef ik met Ricky van Z!jn Coaching en Training een online workshop over zelfzorg. In twee keer twee uur leer je over je eigen missie en doel, in alignment met je zijn (niet alleen je brein maar je hele lichaam). 

Workshop Vision Board - Helmond

Op donderdag 26 november 2020 geef ik samen met Jenny Smets van Bee Different Architectuur & Realisatie een workshop Vision Board. We gaan creatief aan de slag om jouw diepste wens voor 2021 visueel te maken, zodat je er elke dag door geïnspireerd kan blijven!

Deze workshop is van 9 tot 14u, inclusief koffie/thee/taart en een lekkere lunch en vindt plaats in Helmond. Jouw investering is 79 euro incl. BTW. 

{

Voor mij als jonge moeder en professional ligt de hele wereld voor me open. Welke prioriteiten wil ik stellen? Wat vind ik nu belangrijk?

Marthe Renders heeft als coach in zeer korte tijd (wat prettig is als je snel knopen door wilt hakken) met mij scherpte gekregen in mijn toekomstplannen. Bij Marthe kun je er op rekenen dat wat ze zegt weloverwogen is, gestoeld op ervaring als moeder, maar zeker niet minder ook als zakenvrouw. Ze begrijpt als geen ander wat de uitdagingen zijn en hoe ermee te dealen.

Na elk gesprek waren er relevante oefeningen – op maat voor mijn situatie – die op een vriendelijke manier opgevolgd werden. Ik heb Marthe ervaren als een no-nonsense coach die zonder veel poespas helpt te komen tot een oplossing. Die gesprekken kan ik eigenlijk iedereen aanraden.

Anne C.

Blogs over coaching

Nieuw: Wandelcoaching!

Lekker naar buiten en met de wind in je haren belemmerende gedachten uit je hoofd laten waaien. Voel de zon op je huid en je kern opwarmen, en weet weer waarvoor je hier bent. Dat is wat wandelcaching met je doet!