Minder stress, meer resultaat

voor werkende moeders

Je rent je rot, hebt geen focus en bent overal maar half aanwezig. Op je werk pieker je over wat je nog voor je kinderen moet (mag) doen. Thuis denk je om de haverklap aan dat ene mailtje wat je nog voor je werk moet sturen, of word je op woensdagmiddag gebeld met iets wat voor iemand anders heel urgent is.

Herkenbaar? Is het je allemaal nog net niet te veel? Doe er dan nu iets aan!

Het half jaar-traject bevat:

  • 1 Intake van 60 minuten
  • Iedere twee weken een werksessie van 30 minuten
  • 2 Integratiesessie van 60 minuten

Hierin halen we de angel uit jouw agenda. Je krijgt je prioriteiten helder, ziet ideale zelf terug en je bakt een taart šŸ™‚

We gaan van heel diep (wie ben jij eigenlijk) tot heel concreet (waar staan de kruizen in je planning).

Dit doen we allemaal online via Zoom.

Voorbeelden van vragen die we bespreken zijn:
Ā 

  • Ik zou graag willen sporten/lezen/vrienden zien maar ik zou niet weten wanneer?
  • Ik kan zo moeilijk nee zeggen tegen mijn leidinggevende / opdrachtgever?
  • Ik wil een nieuwe baan, maar wat dan? En hoe dan?
  • Hoe kom ik aan mijn bedrijf toe, als er steeds kinderen om me heen lopen?
  • Ik baal ervan dat ik niet enthousiast uit bed spring ’s ochtends, hoe kan ik dat beter doen?

Met mijn coaching help ik jou aan minder stress (ga sporten, zeg nee, stel grenzen) en meer resultaat (focus, tijd voor alles wat je wil doen, rust in je hoofd).

Klinkt aanlokkelijk? Meld je hieronder aan!

Meer informatie nodig? Plan een (gratis) kennismakingsgesprek in mijn agenda.

Ik spreek je graag. Tot gauw, Marthe

De investering voor dit coachingspakket is 499 euro inclusief BTW.

Als je zelfstandig ondernemer bent kun je dit opvoeren als kosten. Als je in loondienst werkt kun je vragen of je nog opleidingsbudget hebt wat je hiervoor in kan zetten.

{

Voor mij als jonge moeder en professional ligt de hele wereld voor me open.
Welke prioriteiten wil ik stellen? Wat vind ik nu belangrijk?

Marthe Renders heeft als coach in zeer korte tijd (wat prettig is als je snel knopen door wilt hakken) met mij scherpte gekregen in mijn toekomstplannen. Bij Marthe kun je er op rekenen dat wat ze zegt weloverwogen is, gestoeld op ervaring als moeder, maar zeker ook als zakenvrouw. Ze begrijpt als geen ander wat de uitdagingen zijn en hoe ermee te dealen.

Na elk gesprek waren er relevante oefeningen ā€“ op maat voor mijn situatie ā€“ die op een vriendelijke manier opgevolgd werden. Ik heb Marthe ervaren als een no-nonsense coach die zonder veel poespas helpt te komen tot een oplossing. Die gesprekken kan ik eigenlijk iedereen aanraden.

Anne C.

Aanmelden coachingstraject

Minder stress, meer resultaat

Stap 1 van 2

Meld je aan voor onze bomvolle, vrolijke en vrouwelijke nieuwsbrief en ontvang direct gratis het e-book "80 Thuiswerk Tips"!

Bedankt voor je aanmelding! Het e-book wordt nu naar je gemaild.