+31647258321 info@ficino.nl

Consulting

Ficino Consulting biedt project- en interimmanagement in de Nederlandse zorgsector.

Ik ben een zeer ervaren project- en interimmanager met bijna 15 jaar ervaring in de zorg en bij toeleveranciers.

Een nevenactiviteit is het Ficino Netwerk voor ambitieuze vrouwen werkzaam in of voor de zorg! Lees hier meer… 

Ik heb nog ruimte in mijn portefeuille!

12-16 uur per week project- of programmamanagement, of advisering in brede zin, in de buurt van Eindhoven zou supertof zijn.

Weet je iets? Bel me dan! Thanks!!

Portfolio:

Gezondheidscentrum Brandevoort

Sinds maart 2019 werk ik als centrummanager voor Gezondheidscentrum Brandevoort. Meer multidisciplinaire samenwerking en minder onkosten zorgt voor meer aandacht voor patiënten! Onder andere heb ik een samenwerking met de Gemeente Helmond opgezet om de toegang tot jeugdzorg te stroomlijnen. 

Evergreen GGZ

In 2019 ontwierp ik verzekeraar-proof zorgprogramma’s (Depressie en Angststoornissen) voor Evergreen GGZ. In 2020 schreef ik gemeente-proof behandeling en begeleiding voor jeugd en opvoedingsondersteuning voor hun ouders. 

Pro Persona

In 2018 werkte ik als interimmanager Centraal Aanmeldpunt bij Pro Persona. Wat een gave opdracht, om 12.000 aanmeldingen per jaar te stroomlijnen en van de teams weer echte teams te maken.   

2017

In 2017 werkte ik als projectleider voor GGz Ecademy, als adviseur en coach voor Opleidinginstelling GGZ-VS en als programmaleider voor Pozob.

Eerder

In 2015 en 2016 werkte ik voor GGZ Oost-Brabant, SWZ en de Opleidingsinstelling GGZ-VS. Daarvoor heb ik bijna 10 jaar als projectleider en stafmedewerker voor GGzE gewerkt. Voor meer info, zie LinkedIn!

Vastgelopen project of snel een frisse blik nodig?

Maak hier rechtstreeks een afspraak in mijn agenda!

Blogs over Consulting

Corona…

Corona…

We kunnen er niet meer om heen en ik heb het gevoel dat deze blog volgende week ontzettend...

Lees meer